Siber Zekâ Bilgi Yarışması Başvuruları Başlıyor

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Siber Zekâ Bilgi Yarışması ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde üç ayrı kategoride gerçekleşecek. Yarışmada öğrencilerin siber farkındalık bilinçlerinin artırılması hedemekte, en çok doğru cevabı en hızlı veren öğrenciler sürpriz hediyeler kazanabilecekler.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri kendi kademeleri için belirlenen tarihlerde siberzeka.cbddo.gov.tr adresindeki başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabilir, e-posta adresine gelen bağlantı ile yarışmaya katılabilirler.

İlkokul öğrencileri 27 Aralık,

Ortaokul öğrencileri 28 Aralık ve

Lise öğrencileri 29 Aralık tarihlerinde kendileri için hazırlanan siber zekâ testine girebilecekler.

23.12.2023 285