Cumhuriyetin 100. Yılı Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmaları

MEB tarafından Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak inancı, tarihi, kültürü, ailesi, milleti ve bütün insanlığa karşı görevlerini bilen bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla ortaokullar arasında resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlenecek.

25.09.2023 620

Son Katılım Tarihi: 27 Eylül

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, yarışma takviminde belirtilen son başvuru tarihine kadar eserlerini öğrenim gördükleri okul müdürlüklerine teslim etmeleri gerekiyor.

Türkiye Geneli Ödüllendirme

Komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda birinci olan öğrencilere "dizüstü bilgisayar", ikinci olan öğrencilere "tablet", üçüncü olan öğrencilere ise "akıllı saat", mansiyon alan eser sahibi öğrencilere ise "bluetooth kulaklık" verilecek.

Kaynak: https://www.meb.gov.tr/100yilindacumhuriyetkonuluresimsiirvekompozisyonyarismasi/haber/31010/tr