Codeweek Etkinliklerimizi Tamamladık

Codeweek etkinliklerini tamamladık. AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

25.10.2023 138

Türkiye Cumhuriyet’inin 100. Yılında; okulumuz öğrencileriyle yüz yüze bir CodeWeek etkinliği düzenledik. Bu etkinlik kapsamında öğrencilerimiz bilişim teknolojileri sınıfında "Türkiye Cumhuriyeti'nde Teknoloji" temasıyla kodlama araçlarını tanıdılar. Aynı zamanda öğrencilerimiz Scratch, Minecraft Education, Google Blockly,Python, Tinkercad, Arduino ve Mblock gibi kodlama araçları kullanarak oluşturdukları projeleri arkadaşlarına tanıttılar. Etkinlik tamamlandıktan sonra Avrupa Kodlama Haftası katılım sertifikasını okulumuz adına aldık. Etkinliğin düzeyen Bilişim Teknolojileri dersi öğretmenimiz Nagihan Saraç'a ve etkinliğe katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

25-10-2023